O Nama

Ko smo Mi?


Preduzeće za inženjering i montažnu gradnju LICON doo osnovano je kao rezultata težnje tima stručnaka da svoja znanja i iskustva stečena višedecenijskim radom u zemlji i inostranstvu povežu sa lokalnim kapacitetima i potrebama.

Velika predmnost za naše klijente jeste naša internacionalna povezanost sa proizvođačima i isporučiocima najsavremenijih proizvoda i tehnoloških dostignuća u raznim oblastima našeg delovanja.

Tako u oblasti garđevinarstva baziramo naš program na sistemu prefabrikovanih armirano-betonskih konstrukcija ŠIRBEGOVIĆ Grupe, koja je lider u region i gradi najveće i najzahtevnije objekte u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Sinergijom ova dva preduzeća realizovana je armirano-betonska i čelična konstrukcija na preko 120 objekata u Srbiji i Crnoj Gori. Osim na domaćem tržištu zajedno smo nastupali i u Libiji i SR Nemačkoj.

U oblasti ekologije i zaštite okoline podjednako uspešno se nosimo sa postavljenim zadacima zahvaljujući saradnji sa nemačkim firmama PASSAVANT GEIGER, IWAT GmbH, FUCHS i FILTRATEC, koje zastupamo u regionu jugoistočne Evrope. Pored analize problema i davanja rešenja, mi nudimo projektovanje i izvođenje radova na postrojenjima za mehaničko, biološko i fizičko-hemijsko prečišćavanje komunalnih i industrijskih otpadnih voda.

Kompetentnost, kreativnost, pouzdanost i profesionalnost su glavne odlike koje nudimo našim partnerima, kupcima i saradnicima.


Misija Licona

Naš cilj je da za svaki problem pružimo rešenje “po meri”, poštujući bezbednost ljudi i okoline, uz najmanje moguće troškove i maksimalnu dobit za naše klijente.

Vizija Licona

Mi razvijamo firmu LICON (Living construction) kako bi našim kupcima pružili kompletnu uslugu, od savetovanja i idejnog rešenja do izgradnje celog objekta. Posebnu pažnju polažemo na kolegijalnost, profesionalizam, posvećenost poslu, kao i profesionalni razvoj zaposlenih.